#44 All Stars – Se on siinä!

Kiekko-Espoo järjesti 20. elokuuta 2019 #44 All Stars –ottelun, jolla kunnioitettiin joukkueen päävalmentajana toimivan Kim Hirschovitsin mittavaa pelaajauraa ja sen päättymistä.

Metro Areenalla pelatussa ottelussa nähtiin pelaajia ja taustahenkilöitä Hirschovitsin lähes 20-vuotisen uran varrelta. #44 All Stars -miehistössä pelasivat muiden muassa Mikael ja Markus Granlund, Mikko Koskinen, Arto Laatikainen, Lennart Petrell,  Kasper Björkqvist sekä Antti Suomela.

– Kimillä on takanaan pitkä ja kunnioitettava pelaajaura, joka ansaitsi saada #44 All Stars -ottelun kaltaisen päätöksen. Hän on tehnyt pitkäjänteistä ja arvokasta työtä espoolaisen jääkiekkoyhteisön hyväksi, ja halusimme pelaajauran viimeisen ottelun järjestämällä kiittää Kimiä kaikista espoolaisen ja suomalaisen jääkiekon eteen tehdyistä ponnistuksista, seuran puheenjohtaja Ami Rubinstein sanoi otteluntapahtuman julkaisun yhteydessä. 

Espoon Jäähongassa ensikosketuksensa jääkiekkoon saanut Hirschovits kävi Helsingin IFK:n juniorikoulun ja hänen ammattilaisuransa alkoi liigatasolla HIFK-paidassa kaudella 2000–2001. Kauden 2008–2009 runkosarjan päätteeksi HIFK-paidassa pelannut Hirschovits voitti pistepörssin tehopistein 18+48=66. Toisen kerran hänet kruunattiin runkosarjan pistepörssin voittajaksi Espoon Bluesissa kaudella 2014–2015, jolloin hänet palkittiin myös runkosarjan parhaana pelaajana Lasse Oksanen –palkinnolla. 

Hirschovits pelasi SM-liigassa kaikkiaan 689 runkosarjapeliä tehopistein 141+302=443. Tämän lisäksi hän on pelannut KHL:ssäSHL:ssä, Mestiksessä ja Suomi-sarjassa.


Artikkelit #44 All Stars -pelistä

Vielä kerran – #44 All Stars kuvina

Huippunimet kasassa – #44 All Stars -kokoonpano

#44 All Stars -ottelu päättää Kimin pelaajauran


Kimin haastattelu #44 All Stars -pelin kynnyksellä

Haastatteluita areenan käytäviltä

Ottelutallenne


Kuvakooste

Toinen otos

 


This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 8019475888.