INFO & YHTEYSTIEDOT

TERVETULOA SEURAAMAAN KIEKKO-ESPOON KOTIOTTELUITA

Espoon Metro Areena

Kiekko-Espoo pelaa kotiottelunsa Tapiolan Urheilupuiston yhteydessä sijaitsevalla Espoon Metro Areenalla. Espoon Metro Areenan osoite on Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo

SAAPUMINEN KIEKKO-ESPOON OTTELUIHIN

Areenalle on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä. Metrolla saavuttaessa lähin asema on Urheilupuisto. HSL:n linja-autot pysähtyvät Urheilupuiston alueella ja lähimmät bussireitit sekä aikataulut löydät kätevimmin HSL:n reittioppaasta: Reittiopas.

Urheilupuiston ja Areenan ympäristössä on paikoitusalueita, jossa pysäköinti on maksutonta Kiekko-Espoon otteluiden aikana. Maksuttomien parkkipaikkojen lisäksi maksullista pysäköintitilaa löytyy P-Urheilupuistosta. Huom! Pysäköintipaikkojen rajallisen määrän ja Mankkaanlaaksontien tilapäisten liikennejärjestelyiden vuoksi suosittelemme saapumaan loppuunmyytyihin otteluihin julkisilla liikennevälineillä.

Kiekko-Espoon otteluihin on hyvät kulkuyhteydet myös jalan tai pyörällä ja Areenan edustalla sijaitsee kaupunkipyöräasema.

Lehdistö

Median sisäänkäynti ja ilmoittautuminen tapahtuu Metro Areenan pääovien kutsuvierasvastaanotossa, joka sijaitsee lipunmyynnin yhteydessä. Median tulee akkreditoitua otteluun sähköpostilla osoitteeseen viestinta@kiekko-espoo.com. Medialle on varattu katsomo 212 käyttöön.

Medialla ei ole pääsyä pukukoppikäytävälle ja lehdistötilaisuuksia ei pidetä otteluiden jälkeen.  Haastattelupyynnöt Joni Hirschovitsille tai Petri Saarelaiselle.

YHTEYSTIEDOT – EDUSTUSJOUKKUE

Kiekko-Espoo Oy
Urheilupuistontie 3,
02200 Espoo

Yleiset yhteydenotot

toimisto@kiekko-espoo.com

Lipunmyynnin asiakaspalvelu

0600 10 800 / Ticketmaster

Aku Kallonen

Toimitusjohtaja 050 919 2512

Juuso Holtari

Operatiivinen johtaja

Kim Hirschovits

Urheilutoimenjohtaja / Sports Manager

Petri Saarelainen

Media- ja tuotantopäällikkö

Joni Hirschovits

Tapahtumapäällikkö

Mikael Kurki

Myynti ja kumppanuudet

Aki Eurola

Kumppanuudet ja ottelutapahtuma