INFO & YHTEYSTIEDOT

TERVETULOA SEURAAMAAN KIEKKO-ESPOON KOTIOTTELUITA

SAAPUMINEN TAPIOLAN URHEILUPUISTOON

Kiekko-Espoo pelaa kotiottelunsa Tapiolan Urheilupuiston yhteydessä sijaitsevalla Espoon Metro Areenalla. Urheilupuiston alueella ja Areenan ympäristössä on paikoitusalueita, joilla pysäköinti on maksutonta Kiekko-Espoon pelien aikana. Alueelle on myös hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Länsimetrolla tultaessa asema on Urheilupuisto. HSL:n linja-autoista jäähallin lähistölle pysähtyvät linjat 112, 114, 115, 118, 119, 124 ja 125. Linjat 114, 115 ja 119 kulkevat hiukan etäämpää areenasta Merituulentietä pitkin.

Espoon Metro Areena

Kiekko-Espoon kotiottelut pelataan Tapiolassa Espoon Metro Areenalla osoitteessa  Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo. Jäähallin yleisökapasiteetti on kokonaisuudessaan lähes 7000 katsojapaikkaa. Edustujoukkueen otteluissa käytössä ovat alakatsomot, jolloin yleisökapasiteetti on noin 1000.

Edustusjoukkueen pelien aikana katsomosta löytyy kaksi anniskelupistettä, minkä lisäksi virvokkeita ja pientä syötävää voi ostaa kahvilasta ja erillismyyntipisteistä.  Maksutapoina käyvät käteinen sekä yleiset maksukortit. Suosittelemme kuitenkin käteisen varaamista mukaan.

Jäähallin ovet ja lipunmyynti avautuvat noin tuntia ennen ottelun alkua.

Lehdistö

Pyydämme Kiekko-Espoon kotiotteluihin saapuvia lehdistön edustajia akkreditoitumaan oheisella lomakkeella viimeistään neljä tuntia ennen ottelun alkua. Lehdistön sisäänkäynti ottelutapahtumiin tapahtuu areenavalvomon kautta G-portaasta.

YHTEYSTIEDOT – EDUSTUSJOUKKUE

Kiekko-Espoo Oy
Urheilupuistontie 3,
02200 Espoo

antti.manninen@kiekko-espoo.com

Antti Manninen

Operatiivinen johtaja 044 0879 616

Kim Hirschovits

Urheilutoimenjohtaja / Sports Manager

Aki Eurola

Myynti- ja tapahtumakoordinaattori

Joni Hirschovits

Tapahtumapäällikkö

Marko Hannula

Viestintäpäällikkö / lehdistöyhteydet 045 3322 119

Riku Eskelinen

Video- ja sometuottaja

Niklas Günsberg

Valokuvaaja