Etsimme myyntipäällikköä mukaan tarinaamme!

Kiekko-Espoon uudelleenrakennusprojekti etenee. Kiekko-Espoon missio on ollut alusta lähtien yhdistää espoolaista jääkiekkoa ja rakentaa edustustoimintaa kohti Suomen korkeinta sarjatasoa. Tätä missiota olemme toteuttaneet ja toteutamme jatkossa vahvasti arvoihimme nojautuen: tee oikein, tee yhdessä, tee sydämellä.

Alkava kausi on neljäs uuden Kiekko-Espoon historiassa ja toinen Mestiksessä. Jatkamme määrätietoista työtä Mestiksessä, samalla kun lähdemme luomaan perustaa liigakelpoisuudelle. Seuran tavoitteena on seuraavan kolmen kauden aikana rakentaa Kiekko-Espoosta liigakelpoinen jääkiekkoseura (lisää täältä). Yksi tavoitteen osa-alue on talouden kehittäminen osana kokonaistavoitetta, ja tätä tukemaan etsimme tiimiimme vastuuntuntoista ja idearikasta kehittäjää sekä myynnillisesti tulosta tekevää tiimipelaajaa.

Vastuualueinasi ovat yhteistyökumppanimyynnin toteuttaminen ja kehittäminen, seuran markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen sekä kumppanuuksien hoitaminen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa menestystä myyntityöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuunkantokykyä, yrittäjähenkisyyttä, voittamisen himoa ja tiimissä toimimisen taitoja.

Tarjoamme loistavan tulevaisuuden, hyvät työkaverit ja pääset eturiviin kehittämään espoolaista jääkiekkoa.

Toimenkuva on kokoaikainen, työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja toimimme Espoon Metro Areenalla.

Kun haet tehtävää, käy tutustumassa www.kiekko-espoo.com sivuihin ja toimintakenttään, jossa seura toimii. Lähetä työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ihmisenä ja siitä, miten johtaisit ja toteuttaisit talouden kehittymistä seuraavan kolmen vuoden aikana.

Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si sekä kahden suosittelijan yhteystiedot. Hakemukset lähetettävä 17.6 mennessä, ensimmäisen kierroksen haastattelut pyrimme tekemään 21.-24.6 välisenä aikana. Valitut henkilöt kutsutaan haastatteluihin 18.6 alkaen. Työ alkaa elokuun 2021 aikana.

Hakemukset ja lisätiedot:

Antti Manninen

antti.manninen@kiekko-espoo.com

0440879616